Här ligger han och en motståndare från "det tråkiga långpassningsspelande laget", IFK Göteborg.
1 av 2
Här ligger han och en motståndare från "det tråkiga långpassningsspelande laget", IFK Göteborg. - Foto: ADAM IHSE / SCANPIX /
Nordin Gerzic har kritat på ett fyra år långt kontrakt med IFK Göteborg.
2 av 2
Nordin Gerzic har kritat på ett fyra år långt kontrakt med IFK Göteborg. - Foto: PAUL MADEJ / SCANPIX

IFK Göteborg: Gerzic är klar

Nordin Gerzic avfärdade tidigare den blåvita klubben för sitt "tråkiga långpassningsspel". Nu har han skrivit på ett fyra år långt kontrakt med IFK Göteborg.


GÖTEBORG. "Jag skulle aldrig kunna spela för IFK Göteborg, med deras långpassningsspel som aldrig kommer att passa mig", så lät det när Nordin Gerzic gästade Ekwall vs. Lundh.

Men nu är han alltså klar för den blåvita klubben från västkusten. Och nu passar han på att förklara hur citaten har blivit missuppfattade.

– Det där blev konstigt. Vad jag sa var att ett lag som bara slog långbollar inte var något för mig. Lika lite som jag var något för dem. Nu är det inte så. Jag har sprungit på Mikael Stahre vid några tillfällen och gillar skarpt hans idéer om hur vi ska spela och han var tydlig med att tala om vad han förväntar sig av mig, förklarar Gerzic till klubbens hemsida.

Gerzic kommer närmast från Örebro där han spelade 89 allsvenska matcher. Han beskrivs av klubben, och sig själv, som en spelskicklig mittfältare med kvicka fötter. Nordin Gerzic har skrivit på ett fyra år långt kontrakt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!