Sent mål sänkte jumbon

- 20/05/2012, 20:12 -
Seger för Syrianska
1 av 4

Syrianska vann med 1–0 efter att Aganovic avgjort i den 83:e minuten.

Conny Sillén / SCANPIX

Fotboll
2 av 4

Örebro har ännu inte vunnit i allsvenskan.

Conny Sillén / SCANPIX

Allsvenskan
3 av 4

Gefle spelade sin tredje raka oavgjorda match.

Lennart Månsson/Bildbyrån

Fotbollsallsvenskan
4 av 4

Gefle har gjort minst mål i allsvenskan och det var väl kanske inte därför någon skräll att matchen slutade 0–0 mot Mjällby.

Lennart Månsson/Bildbyrån

Örebro har fortfarande inte vunnit i allsvenskan. Närkelaget fick smaka på sin sjunde förlust efter att Syrianskas Admir Aganovic avgjort med sju minuter kvar av ordinarie tid.

ÖREBRO. Örebro fortsätter att förlora i allsvenskan. I mötet mot Syrianska på Behrn Arena såg närkelaget åtminstone ut att inkassera sin femte poäng men Admir Aganovic avgjorde för bortalaget i den 83:e minuten.

Syrianska bättre

Efter fem raka förluster hoppades Örebro att förra matchens sena poäng mot AIK skulle ge energi till laget – men icke. Även om matchen var jämn kändes Syrianska farligare hela tiden och det var också det som avgjorde.

Örebro är i och med förlusten alltjämnt sist i allsvenskan medan Syrianska tog sig upp på på tiondeplats och därmed lite säkrare mark.

Gefles tredje oavgjorda i rad

Gefle har efter elva matcher fortfarande bara gjort fem mål i årets allsvenska. Mötet med Mjällby på bortaplan slutade 0–0 och det var gävlelagets tredje raka oavgjorda match.

Gefle är nu uppe på samma poäng som GAIS vid kvalstrecket. Mjällby cementerar sin plats i mitten på tabellen.