Eklund rullade in målet i tom bur efter 16 minuters spel.
Eklund rullade in målet i tom bur efter 16 minuters spel. - Foto: Robin Nordlund / SCANPIX
Ulrich Vincents Malmö kvitterade i andra halvlek, men tappade oväntat poäng mot bottenlaget Sundsvall. - Foto: Robin Nordlund / SCANPIX
Johan Eklund satte Sundsvalls 1-0-mål, det som kom att fixa en poäng åt norrlänningarna. - Foto: Robin Nordlund / SCANPIX

Sundsvall skrällde mot topplaget

Viktig poäng för "Giffarna" - skrällde till sig oavgjort mot Malmö.

GIF Sundsvall - Malmö FF 1-1

1-0 Johan Eklund (16), 1-1 Alexander Nilsson (58).

Varningar: Elfsborg: Oscar Hiljemark, Lasse Nilsson, David Elm. Häcken: Josef Elvby, Mohammed Ali Khan, Waris Majeed.

Domare: Bojan Pandzic.

Publik: 5 210.

Vinn biljetter till EM

Vem tyckte du var matchens lirare? Utse planens gigant och tävla om biljetter till Sveriges matcher i EM - och chansen att dela ut priset till matchens lirare i mötet mellan Sverige - Frankrike.

SUNDSVALL. Johan Eklund chockade gästerna med sitt mål efter 16 minuter. Malmö kom aldrig riktigt tillbaka efter det - Alexander Nilsson kunde visserligen dunka in kvitteringen, men det blev bara en poäng för skåningarna.

Rikard Norlings mannar tappar därmed viktiga poäng mot ettan Elfsborg som besegrade Häcken med 2-0 i sin sista match innan EM-uppehållet.