I snart ett år har de bråkat - nu är frågan om striden verkligen är över.
1 av 3
I snart ett år har de bråkat - nu är frågan om striden verkligen är över. - Foto: BILDBYRÅN / SCANPIX
"Erton! Det vore fantastiskt att få tillgång till Ertons innersta funderingar. Om det finns några", sa Rydström till Offside.
2 av 3
"Erton! Det vore fantastiskt att få tillgång till Ertons innersta funderingar. Om det finns några", sa Rydström till Offside. - Foto: Patric Söderström/Scanpix
"Han är bra för sin ålder" - en ny pik från Dif-stjärnan?
3 av 3
"Han är bra för sin ålder" - en ny pik från Dif-stjärnan? - Foto: Erik Mårtensson / SCANPIX

Rydström och Erton gräver ned stridsyxan - eller?

I snart ett år har de legat i luven på varandra. Nu tar bråket mellan Kalmar FF:s kapten Henrik Rydström och Djurgårdsanfallaren Erton Fejzullahu en ny vändning.


Landslagslägret i Thailand

Erton Fejzullahu är en av de 23 spelare som är i Thailand för att spela King's Cup. På onsdagen ställs Sverige mot Nordkorea och får sedan möta antingen Finland eller Thailand beroende på hur det går i den första omgången.

Turneringen sänds i TV4 Sport.

KALMAR. – Han håller på att uttala sig om allt och alla. I mina ögon… alla som förstår fotboll ser samma sak: han är skit, förstår du. Han är skit.

Så sa Djurgårdens stjärnanfallare Erton Fejzullahu (då i Mjällby) i en intervju med Aftonbladet i april 2012. Han talade om Kalmars kapten Henrik Rydström. Där och då började bråket mellan de två, ett bråk som fortsätter än i dag.

I december fick Rydström frågan av Offside om vem som skulle bli ny spelarkrönikör på tidskriften. Hans svar:

– Erton! Det vore fantastiskt att få tillgång till Ertons innersta funderingar. Om det finns några.

"Bra för sin ålder"

I en ny Aftonbladet-intervju, från landslagslägret i Thailand, gräver 24-årige Fejzullahu ned stridsyxan och säger att Rydström är en bra kille. Men sedan tillägger han:

– Han är bra för sin ålder.

Den snart 37-årige Kalmarkaptenen beklagar sig över att anfallaren medietränats av landslaget. Och är tämligen syrlig i sitt svar.

– Jag får kanske omvärdera honom. Det verkar som att att Erton har mer att ge intellektuellt än jag trodde. "Bra för sin ålder"…den är bra, säger han till Aftonbladet.

Fortsättning följer?

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!