Den Litauiske landslagsmannen Vytautas Andriuskevicius skrev på för Djurgården.
1 av 2
Den Litauiske landslagsmannen Vytautas Andriuskevicius skrev på för Djurgården. - Foto: © Bildbyrån / Lennart Månsson
Christian Kouakou, tidigare AIK, är nu klar för Mjällby AIF.
2 av 2
Christian Kouakou, tidigare AIK, är nu klar för Mjällby AIF. - Foto: © Bildbyrån / MARCUS ERICSSON

Här är Djurgårdens sista minuten-värvning

Strax innan det svenska transferfönstret stängde i går gjorde både Djurgården och Mjällby nyförvärv, en lettisk landslagsman och en 17-årig anfallstalang blev de nya tillskotten.


Sent i går blev det klart att Djurgården värvar Vytautas Andriuskevicius. 22-åringen, som senast kommer från polska laget Lechia Gdansk, har skrivit på för säsongen 2013 med möjlighet till förlängning över tre år. 

– Vi valde att ta in en till spelare då vi gjort bedömningen att vi behöver ytterligare en backlinjespelare i truppen efter att Joona Toivio lämnade oss för några veckor sedan. Andriuskevicius är en vänsterfotad spelare som främst har spelat mittback men även vänsterback och det känns rätt att spetsa konkurrensen och speciellt med en vänsterfotad spelare som ger andra möjligheter, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson till dif.se.

Mjällby AIF valde också att värva i sista stund på tisdagskvällen. 17-årige anfallaren Christian Kouakou, tidigare AIK och Akropolis IF, lånas ut till Sölvesborgslaget. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

2 timmar sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

idag 16:48
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.