Den skymda sikten tvingade domaren att vänta med avsparken.
Den skymda sikten tvingade domaren att vänta med avsparken. - Foto: Nyheter24
"Ivan Turina din låga slocknar aldrig" var budskapet från AIK:s fans. - Foto: Nyheter24
6 av 8
7 av 8
8 av 8

Stockholmsderbyt försenat av massiv rök från bengaler

Den andra halvleken i Stockholmsderbyt mellan AIK och Djurgården sköts upp på grund av massiv rök från bengaler.

STOCKHOLM. När spelarna gick in för den andra halvleken på Friends Arena tände flera supportrar bengaler. En massiv rök spred sig snabbt över arenan och skymde sikten för både spelare och publik.

Domaren tog snabbt beslutet att skjuta upp avsparken och spelarna tvingades återvända till omklädningsrummen i väntan på att röken skulle skingra sig.

Efter cirka tio minuter hade stora delar av röken försvunnit och domaren blåste igång matchen igen.

AIK tog ledningen i Stockholmsderbyt efter att Kennedy Igboananike forcerat in 1-0 i den femte minuten. I den 54:e minuten kvitterade dock Amadou Jawo för Djurgården.