Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här dementerar Super-Bosse Malmö-ryktet med episkt skämt

- 22/10/2015, 17:04

Malmö har ryktats vara intresserade av Djurgårdens guldklimp Kerim Mrabti. Något Super-Bosse Andersson använder för att skämta med Mikael Pawlo i Djurgårdens styrelse.

Djurgårdens mittfältare Kerim Mrabti har gjort stor succé i årets allsvenskan, vilket har fått de svenska mästarna Malmö FF att intressera sig för spelaren.

Men Djurgårdens sportchef Bosse Andersson verkar inte vilja sälja sin guldklimp. I ett klipp Djurgården publicerade på sin Facebook-sida ringer han till Mikael Pawlo i Djurgårdens styrelse och skojar om att de har sålt Mrabti.

För elva miljoner kronor.

– Okej... Meneee.. Det här är liksom en av slitvargarna, säger Pawlo i telefonen.

– Men vi får bra vidareprocent och lite prestation, skojar Andersson, innan han avslöjar skämtet och brister ut i skratt.

Se klippet i spelaren ovanför.

Bildkälla: Djurgårdens Facebook

När Nyheter24 får tag i Andersson vill han inte svara på hur mycket han värderer Mrabti till, utan säger bara att just nu är han en Djurgårdsspelare, men han tror också att han någon gång kommer ta klivet ut i Europa.

– Han tillhör oss, säger Andersson till Nyheter24.

– Vi tror mycket på honom och det är klart att han ska ut i Europa, lägger han till.

Spelar Mrabti i landslaget om några år?