Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ny app för dig som har stenkoll på allsvenskan

Vem är Simon arg på?
1 av 4

Vem är Simon arg på?

Youtube

Fotbollskampen.
2 av 4

Fotbollskampen.

Youtube

Fotbollskampen.
3 av 4

Fotbollskampen.

Youtube

Fotbollskampen.
4 av 4

Fotbollskampen.

Youtube

Sport | 08/12/2015 17:08

Har du bra koll på allsvenskan? Då kan du tävla mot andra supportar i en ny app, och hjälper ditt lag till toppen.

Fotbollskampen är en ny app för allsvenska supportrar som sätter dina kunskaper på prov. Med tusentals frågor i tio olika kategorier spelar du mot antingen slumpmässiga motståndare eller mot dina vänner.

Du och din motspelare svarar på samma frågor uppdelat på sex omgångar i olika kategorier med tre frågor i varje omgång.

Den som börjar spela får välja bland tre slumpmässigt utvalda kategorier, och när det är din tur i matchen får du en notis i din telefon.

Bildkälla: Youtube

Du kan också välja att representera ditt favoritlag när du tävlar, och på så sätt tävla mot andra supportrar som representerar andra allsvenska lag. Men känner du att dina kunskaper inte är på topp så kan du även tävla individuellt, så att du inte drar ner ditt lag i skiten.

Känner du däremot att du har kunskaper du vill dela med andra kan du göra egna frågor som de andra får ta del av i spelet.


Appen har släppts av Svensk Elitfotboll tillsammans med Allsvenskan, C More, Svenska Spel och SvenskaFans.com, och den finns både i App Store och Google Play.

Är du bra på allsvenskan?