Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peter har tröttnat på Nannes Bajen – säljer årskortet på blocket

- 18/07/2016, 14:47
Nu får det vara nog.
1 av 3

Nu får det vara nog.

Facebook/Blocket

Hammarby fick bara 3–3 hemma mot Falkenberg.
2 av 3

Hammarby fick bara 3–3 hemma mot Falkenberg.

Peter tycker inte att Nannes Hammarby utvecklas längre.
3 av 3

Peter tycker inte att Nannes Hammarby utvecklas längre.

Tre måls underläge efter 34 minuter hemma mot Falkenberg fick räcka för Peter. Nu säljer han sitt årskort.

Peter har tröttnat på Nanne Bergstrands Hammarby – och har nu därför lagt ut sitt säsongskort på Blocket.

– Eftersom jag tillhör kategorin människor som undviker att gå på bio när jag på förhand vet att filmen är skit, så avyttrar jag härmed mitt säsongskort av samma anledning, skriver han i annonsen.

Det var under matchen mot Falkenberg som Peter till slut fick nog. Hammarby fann sig tidigt i ett tremålsunderläge mot den allsvenska nästjumbon.

– När Nanne har valt att avgå alternativt blivit avsatt, så hoppas jag att klubben hör av sig så kommer jag gladeligen gå på denna föreställning för att förhoppningsvis se fram emot ett lyckligare slut än underläge mot ett lag som har Ullared på tröjorna efter 30 minuter, skriver han.

Vad var droppen som fick bägaren att rinna över?

– Ett lag som Hammarby, med ekonomiska muskler, från en storstad, det är en helt annan förening än Falkenberg som måste sälja korv för att tjäna pengar. Det måste vara bättre än så här. Det kan ta lite tid, men processen måste röra sig framåt, inte bakåt som i den senaste matchen, säger Peter till Nyheter24.

Bildkälla: Faksimil Blocket

Hammarby lyckades hämta upp underläget, och matchen slutade 3–3, men ligger fortfarande pyrt till i den allsvenska tabellen. 14 poäng på lika många matcher innebär just nu en kvalplats för det grönvita laget.

Och du har väl inte missat Zlatans kaxiga svar till Eric Cantona?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Har du också tröttnat på Bajen?