Nu får det vara nog.
1 av 3
Nu får det vara nog. - Foto: Facebook/Blocket
Hammarby fick bara 3–3 hemma mot Falkenberg.
2 av 3
Hammarby fick bara 3–3 hemma mot Falkenberg.
Peter tycker inte att Nannes Hammarby utvecklas längre.
3 av 3
Peter tycker inte att Nannes Hammarby utvecklas längre.

Peter har tröttnat på Nannes Bajen – säljer årskortet på blocket

Tre måls underläge efter 34 minuter hemma mot Falkenberg fick räcka för Peter. Nu säljer han sitt årskort.


Peter har tröttnat på Nanne Bergstrands Hammarby – och har nu därför lagt ut sitt säsongskort på Blocket.

– Eftersom jag tillhör kategorin människor som undviker att gå på bio när jag på förhand vet att filmen är skit, så avyttrar jag härmed mitt säsongskort av samma anledning, skriver han i annonsen.

Det var under matchen mot Falkenberg som Peter till slut fick nog. Hammarby fann sig tidigt i ett tremålsunderläge mot den allsvenska nästjumbon.

– När Nanne har valt att avgå alternativt blivit avsatt, så hoppas jag att klubben hör av sig så kommer jag gladeligen gå på denna föreställning för att förhoppningsvis se fram emot ett lyckligare slut än underläge mot ett lag som har Ullared på tröjorna efter 30 minuter, skriver han.

Vad var droppen som fick bägaren att rinna över?

– Ett lag som Hammarby, med ekonomiska muskler, från en storstad, det är en helt annan förening än Falkenberg som måste sälja korv för att tjäna pengar. Det måste vara bättre än så här. Det kan ta lite tid, men processen måste röra sig framåt, inte bakåt som i den senaste matchen, säger Peter till Nyheter24.

Bildkälla: Faksimil Blocket

Hammarby lyckades hämta upp underläget, och matchen slutade 3–3, men ligger fortfarande pyrt till i den allsvenska tabellen. 14 poäng på lika många matcher innebär just nu en kvalplats för det grönvita laget.

Och du har väl inte missat Zlatans kaxiga svar till Eric Cantona?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också tröttnat på Bajen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Klart: Så blir EM-motståndet för Sverige

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

1 timme sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

1 timme sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

3 timmar sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

3 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.