Prahl återvänder till Örjans vall

Revanschsugna förlorarlagen ställs mot varandra.


Det blev en snöplig 1-0-förlust mot Stockholmslaget AIK, i den första omgången för Halmstad BK. Tränaren Janne Andersson, var knappast nöjd med lagets insats efter den matchen.

– Om vi tittar på avgörande spelare som Marcus Olsson, Anel Raskaj, Anselmo och Michael Görlitz, de klev fram under hösten och var kreativa, Jag hade hoppats att dessa spelare ska ha en bättre dagsform. Annars får vi byta ut dem, sa tränaren till Nyheter24 då.

Att Andersson kommer att göra ett par ändringar till dagens match är det ingen tvivel om. Laget var alldeles för tunna och uddlösa mot AIK och spelet fungerade inte alls, men han är ändå glad att det kommer en ny match rätt så omgående efter AIK-förlusten.

– Det är alltid skönt att få en ny match så nära som möjligt inpå en förlust, säger HBK-tränaren Janne Andersson.

Ett taggat TFF

Trelleborg kunde, trots att de i stort sett kontrollerade hela matchen, inte få hål på Brommapojkarna i den förra omgången. Det var det lilla extra som fattades och trots att Tom Prahl ställde upp laget med en väldigt offensiv startelva, så fanns det ingen riktig spets.

Endast tre förändrigar har gjorts hos TFF:s trupp. Max Faubert, Zoran Jovanovic och Kristian Haynes är med i laget istället för Marcus Falk-Ohlander, Fisnik Shala och Victor Svensson.

Prahl, som tränade HBK i sju säsonger mellan 1996 till 2001, återvänder därmed till Örjans vall.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!