Johanna Garå, Fotbollskanalen Europas expert och:
1 av 5
Johanna Garå, Fotbollskanalen Europas expert och: - Foto: Pressbild/Svenska Dagbladet
Programledaren Ola Wenström och:
2 av 5
Programledaren Ola Wenström och: - Foto: Scanpix/Niklas Larsson
Kalmar FF:s skrivande lagkapten Henrik Rydström och:
3 av 5
Kalmar FF:s skrivande lagkapten Henrik Rydström och: - Foto: Scanpix
Eurosport och Fotbollskanalen Europas Christopher Kviborg.
4 av 5
Eurosport och Fotbollskanalen Europas Christopher Kviborg. - Foto: Oskar Norrman
Anmäl dig på Nextinfootball.se och tävla om chansen att bli Nyheter24:s reporter i Polen/Ukraina. Juryn består av:
5 av 5
Anmäl dig på Nextinfootball.se och tävla om chansen att bli Nyheter24:s reporter i Polen/Ukraina. Juryn består av:

Eftersökes: Vår EM-reporter

Nyheter24 utlyser en tävling, övertyga vår superjury - och vinn en plats som vår reporter i Polen/Ukraina. Henrik Rydström: "Jag letar efter flyt, musikalitet och förmågan att inte alltid söka det mest uppenbara."


Veckans jurymedlem:

Christopher Kviborg tog sitt intresse och började skriva för SvenskaFans - ett engagemang som slutade med ett yrke. Åtta år senare har han jobbat med fotboll i kanaler som Canal Plus, Eurosport och TV4.

Nu är han veckans jurymedlem i Nextinfootball.se.

– Jag hade ju en hel del tur som tajmade både tur och tillfälligheter när jag fick chansen. Men man måste vara beredd att slita mycket till en början, men jag gick aldrig någon specifik utbildning för att jobba med detta – utan jag har lärt mig under arbetstiden.

Nyheter24 lanserar nu, i samarbete med SvenskaFans, tävlingen Next In Football: Där vinnaren blir en del av vårt team som bevakar fotbolls-EM på plats i Kiev.

Vem som helst kan anmäla sig redan nu - och under sex veckor kämpa om en plats i finalen. Sex personer i finalelvan tas ut av läsarna och de fem andra av superjuryn bestående av Ola Wenström, Henrik Rydström, Christopher Kviborg och Johanna Garå.

– Jag satt själv hemma och refererade i soffan och var en riktig kalenderbitare redan som liten. För en sportjournalist är det viktigaste att man har ett brinnande intresse som aldrig slocknar, säger Viasats programledare Ola Wenström.    

– Jag hoppas de tävlande vågar vara sig själva, att de inte härmar normen och bara ger oss vad de tror att vi vill ha. Jag vill gärna se personlighet i texterna och hoppas att de kommer uttrycka sina åsikter med ett målande och korrekt språk. Våga vara unika!, säger Fotbollskanalen Europas expert Johanna Garå. 

För att börja tävla ska du starta en blogg på Nextinfootball.se. Sen är det bara att köra igång och skriva om fotboll. Under fem av sex veckor kommer juryn att avslöja en utmaning.

Den som lyckats bäst med utmaningen kommer tillsammans med de sex mest lästa bloggarna vid tävlingens slut gå vidare till finalen.

– Jag letar efter flyt, musikalitet och förmågan att inte alltid söka det mest uppenbara, säger Kalmar FF:s skrivande lagkapten Henrik Rydström.

EM
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!