Greklands förbundskapten Fernando Santos fick inte vinna träningsmatchen.
Greklands förbundskapten Fernando Santos fick inte vinna träningsmatchen. - Foto: Fernando Santos/SCANPIX
Grekland tappade seger med tre minuter kvar och spelade 1–1 mot Slovenien.
Grekland tappade seger med tre minuter kvar och spelade 1–1 mot Slovenien. - Foto: Matthias Schrader/SCANPIX
Vassilis Torossidis gjorde Greklands ledningsmål i den åttonde minuten.
Vassilis Torossidis gjorde Greklands ledningsmål i den åttonde minuten. - Foto: Matthias Schrader/SCANPIX

Oavgjort för Grekland i EM-genrepet

2004-års EM-vinnare Grekland tappade segern i slutminuterna mot Slovenien.

Grekland–Slovenien 1–1 (1–0)

Målen: 1–0 (8) Vassilis Torossidis, 1–1 (87) Jasmin Kurtic.

KUFSTEIN. Trots ledning med 1–0 – efter mål av Vassilis Torossidis – lyckades inte Grekland hålla undan för Slovenien i Österrike. Med bara tre minuter kvar av den ordinarie tiden kvitterade slovenerna genom Jasmin Kurtic och grekerna fick nöja sig med ett oavgjort resultat.

Grekland kommer att spela öppningsmatchen i EM mot Polen och möter därefter Tjeckien och Ryssland i gruppspelet.