Portostjärnan Hulk gjorde två av målen.
1 av 3
Portostjärnan Hulk gjorde två av målen. - Foto: Gero Breloer / AP / SCANPIX
Han skadades när danskarna förlorade med 1-3 mot Brasilien i Hamburg.
2 av 3
Han skadades när danskarna förlorade med 1-3 mot Brasilien i Hamburg. - Foto: Gero Breloer / AP / SCANPIX
Thomas Sörensen, en av de mest rutinerade i den danska truppen, kan missa EM-premiären.
3 av 3
Thomas Sörensen, en av de mest rutinerade i den danska truppen, kan missa EM-premiären. - Foto: SCOTT HEPPELL / AP / SCANPIX

Sörensen kan missa EM-premiären

Danmarks rutinerade målvakt känner sig inte bättre i ryggen - nu är Hollandsmatchen i fara.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KÖPENHAMN. Den 9 juni ställs våra nordiska grannar Danmark mot tuffast möjliga motstånd i sin EM-premiär - Holland. Och de kan få göra det utan sin förstemålvakt.

Rutinerade Thomas Sörensen skadade sig i förlustmatchen mot Brasilien och skadan har inte blivit bättre. Nu kan han ersättas av Evians Stephan Andersen mot de orangea, inte Manchester Uniteds andremålvakt Anders Lindegaard.

– Vi känner till Anders kvalitéer men Stefan har vi haft mer koll på. Vi har sett en mängd matcher det senaste året och han har gjort det bra, säger den danske förbundskaptenen Morten Olsen till Nordjyske.dk.

/
/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!