Karim Benzema spelade fram till Florent Maloudas 2-0-mål.
Karim Benzema spelade fram till Florent Maloudas 2-0-mål. - Foto: Scanpix
Franck Ribéry är forsatt het framåt. Mot Serbien kom hans andra mål på lika många matcher. - Foto: Scanpix
Franck Ribéry låg bakom Frankrikes 2-0-seger mot Serbien.
Franck Ribéry låg bakom Frankrikes 2-0-seger mot Serbien. - Foto: Scanpix

"Les Bleus" veteraner visade vägen

Frankrike avfärdade enkelt Serbien. Två mål inom loppet av fyra minuter avgjorde matchen. Veteranerna Franck Ribéry och Florent Malouda stod för målen.

Frankrike - Serbien 2-0

1-0 Franck Ribéry (11), 2-0 Florent Malouda (15).

Varningar: Frankrike: Philippe Mexès.

REIMS. En stark inledning från Frankrike punkterade träningsmatchen mot Serbien. Franck Ribéry gjorde mål för andra matchen i följd innan Florent Malouda ökade på till 2-0 bara fyra minuter efter.

Trots att fransmännens offensiv ebbade ut efter den fina inledningen, var Serbien aldrig nära att komma ikapp.

Mittfältsstjärna skadad

Trots segern har Laurent Blanc anledning att vara orolig. Mittfältaren Yann M'Vila tvingades utgå skadad efter blott tre minuters spel. Det är oklart om han kommer kunna spela EM.

Sverige ställs mot just Serbien i sin sista träningsmatch innan EM drar igång, tisdagen den 5:e juni. Återstår att se om Zlatan o Co kan bryta ner det serbiska försvaret som Ribéry och Malouda gjorde.

Frankrike möter Estland den 5:e juni i sin sista träningsmatch.