Hatem Ben Arfa berättar: "Han bad oss att inte avslöja någonting om gruppen, men också fortsätta vara som vanligt."
1 av 3
Hatem Ben Arfa berättar: "Han bad oss att inte avslöja någonting om gruppen, men också fortsätta vara som vanligt." - Foto: Thibault Camus/SCANPIX
"Det finns en fara med att sprida information på Twitter, Facebook och bloggar."
2 av 3
"Det finns en fara med att sprida information på Twitter, Facebook och bloggar." - Foto: Thibault Camus/SCANPIX
Laurent Blanc har sagt åt sina spelare att tänka efter med vad de lägger ut på Twitter och Facebook.
3 av 3
Laurent Blanc har sagt åt sina spelare att tänka efter med vad de lägger ut på Twitter och Facebook. - Foto: Jacques Brinon/SCANPIX

Sociala medier under EM – ingenting för Blues

Frankrikes spelare uppmanas att vara försiktiga med sociala medier som Facebook och Twitter under EM.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

PARIS. Den franska förbundskaptenen Laurent Blanc har efter uppmaning ifrån fotbollsförbundet – varnat sina spelare att använda sociala medier under EM. Enligt Francefootball.fr ska den forna EM- och VM-mästaren ha bett sina spelare att vara försiktiga med vad de uttrycker på Twitter och Facebook.

– Du har en tystnadsplikt. Det finns en fara med att sprida information på Twitter, Facebook och bloggar. Du måste ha en extrem vaksamhet i dessa tider.

Foton ifrån spelarna och ledarna i den franska staben ska vara förbjudna men det är inget total förbud kring de sociala medierna.

– Han bad oss att inte avslöja någoting om gruppen, men också att fortsätta vara som vanligt, säger den franska mittfältaren Hatem Ben Arfa.

EM
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

2 timmar sedan

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.