Gary Cahill är den senaste i raden av skador för England och det är kanske ett för stort avbräck för England tror Nani.
1 av 4
Gary Cahill är den senaste i raden av skador för England och det är kanske ett för stort avbräck för England tror Nani. - Foto: Kirsty Wigglesworth/SCANPIX
Framför allt på grund av att Rooney är avstängd de två första matcherna mot Ukraina och England.
2 av 4
Framför allt på grund av att Rooney är avstängd de två första matcherna mot Ukraina och England. - Foto: Kirsty Wigglesworth/SCANPIX
Nani tror att England kan få det tufft i att ta sig vidare ifrån gruppen i EM.
3 av 4
Nani tror att England kan få det tufft i att ta sig vidare ifrån gruppen i EM. - Foto: Paulo Duarte/SCANPIX
Nani öppnar för Sverige i gruppen.
4 av 4
Nani öppnar för Sverige i gruppen. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Nani: "England kan missa slutspel"

United-stjärnan Nani tror att England kan missa slutspel på grund av Rooneys två matcher långa avstängning.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

LONDON. England kan tappa slutspelsplatsen i EM. Det tror Portugals, tillika Uniteds ytter, Nani. Han tror att Wayne Rooneys två matcher långa avstängning kan vara ett för stort avbräck för England i EM.

– Rooney är nyckelspelaren och två matcher utan min United-kompanjon kan bli för mycket för England, säger Nani till Sky Sports.

Portugals kantlöpare tror att Sveriges motståndare i den andra matchen i gruppspelet får det tufft med alla skador som de har drabbats av.

– Ett engelskt landslag utan Rooney, Rio Ferdinand, Frank Lampard och Gareth Barry är sårbart eftersom de saknar spelare i alla lagdelar. Dessa spelare är så viktiga för laget och deras ersättare håller inte samma nivå. Deras frånvaro reser många tvivel för engelsmännen i EM. England måste stå för en enorm prestation för skadorna förstör laget.

EM
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Oskarshamns poängkung till Färjestad

Dahlins NHL-tränare sparkas

1 timme sedan
Rasmus Dahlins Buffalo sparkar tränaren Don Granato sedan NHL-klubben missat slutspel för 13:e året i rad.

Hiljemark tar över Elfsborg – succétränaren lämnar

2 timmar sedan
Elfsborg byter tränare i sommar. Jimmy Thelin har fått ett nytt tränarjobb i skotska Aberdeen. Han ersätts av en tidigare SM-guldvinnare i gulsvart: 31-årige Oscar Hiljemark. Det här var planen hela tiden, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson.

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

3 timmar sedan
Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

"Vi riskerar att mista medaljörer"

3 timmar sedan
Svensk elitidrott behöver centraliseras, och idrottare och tränare få bättre villkor. Det slås fast i en regeringsrapport. "Vi riskerar att mista medaljörer", säger SOK:s ordförande Hans von Uthmann.

Sävinger gör debut i landslaget

idag 13:02
Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.