Fabregas är skadefri, men får trots det svårt att ta en plats i startelvan.
Fabregas är skadefri, men får trots det svårt att ta en plats i startelvan. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Scanpix

Fabregas tränar igen efter skadan

Cesc Fabregas har återupptagit träningen med det spanska landslaget efter sin muskelskada.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

Barcelonamittfältaren Cesc Fabregas muskelskada har läkt och han ser ut att vara spelklar till EM-premiären. På måndagen deltog spelfördelaren i Spaniens sista träning innan avresan till Polen, det skriver AD.

Men trots att Fabregas är skadefri har han långt ifrån en säker startplats på Spaniens stjärnspäckade mittfält. Xabi Alonso, Iniesta, Xavi, Silva och Busquets tros lägga beslag på platserna.

Spaniens Alvaro Arbeloa och Jesus Navas dras med småskador och det är osäkert om de hinner bli friska i tid till premiären.

Samtidigt som landslaget flög till träningsbasen i Gniewini i Polen hävdes även spelarnas sociala medier-förbud.

"Goda nyheter! Äntligen är vi tillåtna att använda sociala nätverk så vi kommer att kunna hålla kontakten under EM", skrev Fabregas på Twitter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!