Det tyska landslaget har landat och gör sig redo för EM.
1 av 4
Det tyska landslaget har landat och gör sig redo för EM. - Foto: Getty Images
Bastian Schweinsteiger får fritt fram under EM.
2 av 4
Bastian Schweinsteiger får fritt fram under EM. - Foto: Getty Images
Inga brakfester lär dock vara att vänta. Det blir nog mer tillställningar liknande den på bilden. På onsdagen åt spelarna middag med Tysklands förbundskansler Angela Merkel.
3 av 4
Inga brakfester lär dock vara att vänta. Det blir nog mer tillställningar liknande den på bilden. På onsdagen åt spelarna middag med Tysklands förbundskansler Angela Merkel. - Foto: Getty Images
Joachim Löw släpper på tyglarna.
4 av 4
Joachim Löw släpper på tyglarna. - Foto: Scanpix

Tyskarnas guldknep: cigg, sprit och sex

Tyske förbundskaptenen Joachim Löw släpper på tyglarna under EM.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

GDANSK. Medan andra nationer har strikta regler för sina spelare, får Tyskland fritt fram. Enligt Daily Mail tillåts tyskarna tyskarna dricka öl, vin och röka tobak.

– Jag skulle inte förbjuda det (rökning, reds anm), förutom vid måltider och lagmöten, säger Joachim Löw enligt tidningen.

Som tur är ska det dock bara vara reservmålvakten Tim Wiese som är rökare. Spelarnas fruar är också välkomna till hotellet, men Löw säger att de ännu inte bestämt om de ska få sova över.

EM
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!