Rysslands anfall radade upp chanser och Andrey Arshavin var strålande. Dzagoev blev tvåmålsskytt.
1 av 4
Rysslands anfall radade upp chanser och Andrey Arshavin var strålande. Dzagoev blev tvåmålsskytt. - Foto: Sergey Ponomarev/AP/Scanpix
Roman Shirokov gjorde 2-0-målet.
2 av 4
Roman Shirokov gjorde 2-0-målet. - Foto: Anja Niedringhaus/AP/Scanpix
Dick Advocaat är förmodligen ensam om att tycka att Ryssland inte spelade så bra i går.
3 av 4
Dick Advocaat är förmodligen ensam om att tycka att Ryssland inte spelade så bra i går. - Foto: Sergey Ponomarev/AP/Scanpix
Svårimponerad.
4 av 4
Svårimponerad. - Foto: Antonio Calanni/AP/Scanpix

Rysslands förbundskapten efter slakten: "Vi var inte så skarpa"

Ryssland fullkomligt krossade Tjeckien med 4-1 i EM-premiären. Men förbundskaptenen Dick Advocaat var inte nöjd: "Vi var inte så bra".


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

WROCLAW. Det ryska laget med en strålande Andrey Arshavin imponerade på hela Europa under gårdagens match mot Tjeckien. Men tränaren Dick Advocaat var kritisk efter matchen.

– Vid 2-1 kunde det lika gärna blivit 2-2. Det fanns tillfällen då vi kunde varit skarpare. Vi var inte ens med i matchen de första 13 minuterna, sade Advocaat efter matchen, enligt The Guardian.

Den ryske tränaren hittade alla möjliga fel men förbisåg det kanske största – och enda. Anfallaren Alexander Kerzhakov var mycket blek och brände sju klara målchanser.

– Jag kommer att spela Kerzhakov igen. Du fattar beslut och du måste stå bakom dem. Det enda han inte gjorde var mål, sade Advocaat till Guardian.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!