Här sätter Michael Krohn-Dehli Danmarks segermål.
1 av 3
Här sätter Michael Krohn-Dehli Danmarks segermål. - Foto: Michael Probst/AP/Scanpix
Nu behöver Danmark, som mest, vinna en av de återstående matcherna för att gå vidare. Holland har en tuff uppgift framför sig.
2 av 3
Nu behöver Danmark, som mest, vinna en av de återstående matcherna för att gå vidare. Holland har en tuff uppgift framför sig. - Foto: Matthias Schrader/AP/Scanpix
Mark van Bommel tror att Holland tar nya tag mot Portugal och Tyskland.
3 av 3
Mark van Bommel tror att Holland tar nya tag mot Portugal och Tyskland. - Foto: Michael Probst/AP/Scanpix

Van Bommel ursinnig efter förlusten

Hollands lagkapten Mark van Bommel var förbannad efter förlusten mot Danmark i EM-premiären: "Vi bränner så många chanser".


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

CHARKIV. Holland föll oväntat mot Danmark i "Dödens grupps" första match. Holland hade 28 avslut men lyckades ändå inte överlista Stephan Andersen i Danmarks mål. Efter matchen var lagkaptenen Mark van Bommel närmast chockad över förlusten.

– Jag är mållös. Vi gav de en enda chans och det är märkligt att det räcker, säger van Bommel enligt Ekstrabladet.

Holländaren skyllde förlusten på ineffektivitet och menade att de normalt sett hade vunnit matchen.

– Jag är otroligt arg för att vi inte lyckades vinna. Vi brände så många chanser. Det var en konstig match. Vi spelade bra men lyckades inte göra mål, säger han till Ekstrabladet.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!