Maradona tror att Andrea Pirlo blir avgörande för Italien.
1 av 3
Maradona tror att Andrea Pirlo blir avgörande för Italien. - Foto: Hassan Ammar/AP/Scanpix
Den gamle världsstjärnan ser ut att leva gott i Dubai.
2 av 3
Den gamle världsstjärnan ser ut att leva gott i Dubai. - Foto: Kamran Jebreili/AP/Scanpix
Maradona är för närvarande tränare i klubben Al Wasl från Dubai. Här är han tillsammans med en av klubbens representanter.
3 av 3
Maradona är för närvarande tränare i klubben Al Wasl från Dubai. Här är han tillsammans med en av klubbens representanter. - Foto: Kamran Jebreili/AP/Scanpix

Maradona varnar Spanien för Italien

Den forne världsstjärnan Diego Maradona tror att Italien kan skrälla i EM-premiären mot Spanien: "Räkna aldrig bort Italien".


GDANSK/DUBAI. De regerande mästarna Spanien är storfavoriter i söndagens match mot Italien. Men den gamle Napolilegendaren Diego Maradona varnar för Italien.

– Spanien är såklart stora favoriter, men det var även Argentina när vi spelade mot "Azzurri" i VM 1982. Då förlorade vi, så räkna aldrig bort Italien, säger Maradona enligt Goal.

Italien dras med stora försvarsproblem inför kvällens match och kan tvingas spela med mittfältaren Daniele De Rossi i backlinjen. Maradona försäkrar dock att förbundskaptenen Cesare Prandelli har stenkoll på läget.

– Italien har en oprövad backlinje och är tunna framåt. Men mittfältet är deras styrka, Andrea Pirlo kan skapa magi av ingenting, säger Maradona enligt Goal.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!