Måndag 27 Jun
Stockholm

Hollands EM-mardröm fortsätter: Sneijder knäskadad

Wesley Sneijder i samtal med förbundskaptenen Bert van Marwijk. Kanske pratar de om mittfältarens knäskada.
1 av 2
Wesley Sneijder i samtal med förbundskaptenen Bert van Marwijk. Kanske pratar de om mittfältarens knäskada. Foto: Geert Vanden Wijngaert/AP/Scanpix
Wesley Sneijder glänste mot Danmark utan att lyckas få in bollen.
2 av 2
Wesley Sneijder glänste mot Danmark utan att lyckas få in bollen. Foto: Matthias Schrader/AP/Scanpix

Hollands problem fortsatte efter skrällförlusten mot Danmark på lördagen. Nyckelspelaren Wesley Sneijder lider av en knäskada och kan missa resten av gruppspelet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

CHARKIV. Det stjärnspäckade holländska landslaget föll oväntat mot Danmark i EM-premiären. Wesley Sneijder var Hollands bäste spelare men kan nu missa resten av gruppspelet på grund av en knäskada.

– Jag har problem med knäet, säger han till De Telegraaf.

Sneijder skyllde gårdagens förlust på ineffektivitet. Han skapade massvis med chanser för Robin van Persie och Arjen Robben som brände alla.

– Jag spelar bakom dem, ger dem bollen men de måste sätta dit den. Vi spelade bra och var fantastiska i början av matchen. Sista halvtimmen hade vi två, tre bra chanser, men sista tio minuterna gick vi på tomgång, säger han till De Telegraaf.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.