- Foto: Gregorio Borgia/Scanpix

Cassanos nya skandaluttalande: "Hoppas landslaget är bögfritt"

Milanstjärnan Antonio Cassano är återigen i blåsväder.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KRAKOW. Under dagens presskonferens i Krakow hamnade Antonio Cassano, som så många gånger förr, i rampljuset. På frågan om han tror att det finns homosexuella spelare i Italiens EM-trupp, svarade han:

– Om jag säger vad jag egentligen tycker så blir det kaos. Men jag hoppas inte det. Om det finns är det deras problem, sade Cassano inför ett samlat pressuppbåd.

Uttalandet har redan väckt massiv kritik runtom i Europa. I Italien rasade Fabrizio Marazzo, talesmannen för ett homosexuella center, mot Cassanos kommentar.

– Cassano säger dumma saker om homosexuella och är oansvarig och visar arrogans. Att förena sport och homofobi ger ett farligt budskap, speciellt för unga, säger Marazzo till TT.

*****                       

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!