Andres Iniesta var rejält missnöjd över gräsmattan mot Italien.
1 av 2
Andres Iniesta var rejält missnöjd över gräsmattan mot Italien. - Foto: Gero Breloer/AP/SCANPIX
Men inför kvällens möte mot Irland ska den var klippt och skuren för spanjorerna.
2 av 2
Men inför kvällens möte mot Irland ska den var klippt och skuren för spanjorerna. - Foto: Alvaro Barrientos/AP/SCANPIX

Spanien kan pusta ut - slipper “katastrofgräset”

Efter matchen mot Italien klagade många spanjorer högljutt över arenans dåliga underlag. Ikväll ska gräset var klippt och passa spanjorerna bättre.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

GDANSK. Det passningsorienterade spanjorerna var irriterade över det dåliga underlaget efter 1-1 matchen mot Italien.

- Att se planen i dessa förhållanden är en katastrof. Det var otroligt torrt och det försvårade cirkulationen av bollen, sa Andres Iniesta då enligt Goal.

Flera andra gick till attack mot gräsmattan som saboterade “La Rojas” passningsspel och Cesc Fabregas kallade underlaget för “skamligt”.

Klippt och skuret för Spanien

Enligt Marca ska grässtråna ha kortats ner för spanjorernas skull. Dessutom väntas det regna i Gdansk. Så om Spanien misslyckas ikväll kan man inte skylla på planen i alla fall.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!