Samir Nasri gjorde Frankrikes mål i premiären mot England.
1 av 66
Samir Nasri gjorde Frankrikes mål i premiären mot England. - Foto: Carl Recine/Bildbyrån
Ukraina ska försöka återupprepa bedriften från premiären.
2 av 66
Ukraina ska försöka återupprepa bedriften från premiären. - Foto: Martin Meissner/Scanpix
Engelsmännen är färre, men värre?
3 av 66
Engelsmännen är färre, men värre? - Foto: Sergei Chuzavkov / AP / SCANPIX
De svenska fansen i Kiev är redo.
4 av 66
De svenska fansen i Kiev är redo. - Foto: Sergei Chuzavkov / AP / SCANPIX
Matchen avbröts efter bara några minuters spel.
5 av 66
Matchen avbröts efter bara några minuters spel. - Foto: Getty Images
Gael Clichy och Andrij Yarmolenko i kamp om bollen strax innan matchen avbröts.
6 av 66
Gael Clichy och Andrij Yarmolenko i kamp om bollen strax innan matchen avbröts. - Foto: Matthias Schrader/Ap/Scanpix
Himlen var mörk redan innan matchen startade.
Frankrikes startelva. - Foto: Getty Images
Så här såg planen ut kort efter att matchen bröts.
11 av 66
Så här såg planen ut kort efter att matchen bröts. - Foto: Getty Images
Ukrainska fansen var dock fortfarande glada.
12 av 66
Ukrainska fansen var dock fortfarande glada. - Foto: Getty Images
13 av 66
Den holländska domaren Bjoern Kuipers lät spelet gå i fem minuter han avbröt matchen. - Foto: Manu Fernandez/Ap/Scanpix
En bilxt står ner utanför arenan.
14 av 66
En bilxt står ner utanför arenan. - Foto: Manu Fernandez/Ap/Scanpix
Spelet avbröts i närmare en timme.
15 av 66
Spelet avbröts i närmare en timme. - Foto: Vadim Ghirda/Ap/Scanpix
Matchen återupptogs efter 55 minuters uppehåll.
16 av 66
Matchen återupptogs efter 55 minuters uppehåll. - Foto: Getty Images
Funktionärerna fick jobba hårt med att få planen spelduglig.
17 av 66
Funktionärerna fick jobba hårt med att få planen spelduglig. - Foto: Getty Images
Karim Benzema jagas av Andrij Yarmolenko.
Sjevtjenko missar ett jätteläge. - Foto: Getty Images
Oleh Husiev var steget efter  Franck Ribery.
21 av 66
Oleh Husiev var steget efter Franck Ribery. - Foto: Matthias Schrader/AP/SCANPIX
Andrij Sjevtjenko missar sitt skott på halvvolley.
22 av 66
Andrij Sjevtjenko missar sitt skott på halvvolley. - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX
Oleg Blokhin har fått en hel del att fundera på.
23 av 66
Oleg Blokhin har fått en hel del att fundera på. - Foto: Vadim Ghirda/AP/SCANPIX
Frankrike jublar över 1-0.
24 av 66
Frankrike jublar över 1-0. - Foto: Ian Walton/Getty Images
Jermey Menez skjuter in 1-0 för Frankrike.
Blue Man Group eller svenska fans? - Foto: Getty Images
Anders Svensson och Zlatan Ibrahimovic under uppvärmningen.
28 av 66
Anders Svensson och Zlatan Ibrahimovic under uppvärmningen. - Foto: Bildbyrån
Upp emot 20 000 svenskar sägs vara på plats på Olympiastadion i Kiev.
29 av 66
Upp emot 20 000 svenskar sägs vara på plats på Olympiastadion i Kiev. - Foto: Sergei Grits/SCANPIX
Svenskarna brukar vara bra på att representera landet på arenorna.
30 av 66
Svenskarna brukar vara bra på att representera landet på arenorna. - Foto: Sergei Grits/SCANPIX
Som skrivet...
31 av 66
Som skrivet... - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
De svenska fansen är laddade inför matchen mot England.
32 av 66
De svenska fansen är laddade inför matchen mot England. - Foto: Martin Meissner/SCANPIX
Zlatan ser fokuserad ut.
33 av 66
Zlatan ser fokuserad ut. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Anders Svensson stretchar.
34 av 66
Anders Svensson stretchar. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic och Glen Johnson i en hård duell.
35 av 66
Zlatan Ibrahimovic och Glen Johnson i en hård duell. - Foto: Getty Images
Sveriges startelva.
36 av 66
Sveriges startelva. - Foto: Getty Images
Andreas Granqvist jagas av Scott Parker.
40 av 66
Anders Svensson tog plats i startelvan efter att ha varit petad i första matchen. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Sebastian Larsson hänger inte med Scott Parker.
41 av 66
Sebastian Larsson hänger inte med Scott Parker. - Foto: Getty Images
Olof Melberg tar hand om Andy Carroll.
42 av 66
Olof Melberg tar hand om Andy Carroll. - Foto: Getty Images
Sebastian Larsson och Ashley Cole sträcker sig efter bollen.
43 av 66
Sebastian Larsson och Ashley Cole sträcker sig efter bollen. - Foto: Getty Images
Andy Carroll firar sitt mål.
44 av 66
Andy Carroll firar sitt mål. - Foto: Getty Images
45 av 66
Andy Carroll får ostört gå upp och nicka in 1-0 för England. En bild som representerar Sveriges försvarsspel. Uselt. - Foto: Getty Images
Zlatan Ibrahimovic och Johan Elmander deppar efter Englands 1-0.
46 av 66
Zlatan Ibrahimovic och Johan Elmander deppar efter Englands 1-0. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
John Terry grattar Andy Carroll efter målet.
47 av 66
John Terry grattar Andy Carroll efter målet. - Foto: Getty Images
48 av 66
Andy Carroll löper bakom den svenska backlinjen och knoppar in 1-0 bakom Andreas Isaksson. - Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix
Isaksson var chanslös.
49 av 66
Isaksson var chanslös. - Foto: Darko Vojinovic/Scanpix
De engelska fansen var gladast under den första halvleken.
50 av 66
De engelska fansen var gladast under den första halvleken. - Foto: Getty Images
51 av 66
Den svenska backlinjen hade stora problem med Andy Carroll i den första halvleken. - Foto: Getty Images
52 av 66
Zlatan Ibrahimovic var som vanligt bäste spelare i Sverige under den första halvleken. - Foto: Getty Images
Zlatan grinar illa efter en duell med John Terry.
53 av 66
Zlatan grinar illa efter en duell med John Terry. - Foto: Getty Images
Det var Liverpoolstrikerns första EM-mål.
54 av 66
Det var Liverpoolstrikerns första EM-mål. - Foto: Sergei Grits/Scanpix
Mellberg i nickduell med Andy Carroll.
55 av 66
Mellberg i nickduell med Andy Carroll. - Foto: Sergei Grits/Scanpix
Olof Mellberg kramas om av lagkamraterna.
Mellberg trycker in 2-1 för Sverige... - Foto: Getty Images
...och firar som det inte fanns en morgondag.
61 av 66
...och firar som det inte fanns en morgondag. - Foto: Getty Images
Men glädjen blev kortvarig då Theo Walcott kunde skjuta in 2-2 för England.
62 av 66
Men glädjen blev kortvarig då Theo Walcott kunde skjuta in 2-2 för England. - Foto: Getty Images
63 av 66
Sverige deppar efter att England gjort både 2-2 och 2-3 inom loppet av tolv minuter. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Danny Wellbeck klackade in 3-2 till England i den 78:e minuten.
64 av 66
Danny Wellbeck klackade in 3-2 till England i den 78:e minuten. - Foto: Getty Images
Trots Mellbergs två mål förlorar Sverige och är ute ur EM.
65 av 66
Trots Mellbergs två mål förlorar Sverige och är ute ur EM. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
66 av 66
Zlatan Ibrahimovic lyckades inte bära sitt lag till en vinst. Här jublar John Terry efter vinsten. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

BILDEXTRA: Så dödade England den svenska EM-drömmen

Fiaskot är fullbordat. Efter förlusten mot England är Sverige ute ur EM. Frankrike och England ligger inför sista omgången i delad ledning i grupp D med Ukraina jagandes bakom. Se alla bilder från dag åtta här.

/

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.