Tisdag 20 Apr
Stockholm

Zlatan hoppas att landslagspolarna stannar

Zlatan om att fira semester i Sverige: "Regnar det har jag ett flyg som väntar".
1 av 2
Zlatan om att fira semester i Sverige: "Regnar det har jag ett flyg som väntar". Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Zlatan hoppas att Chippen, Mellberg och Majstorovic fortsätter i landslaget.
2 av 2
Zlatan hoppas att Chippen, Mellberg och Majstorovic fortsätter i landslaget. Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic om Thiago Silva, EM-kompisarna och sin semester i Sverige. "Om det regnar har jag ett plan som väntar".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

KIEV. Sverige är utslagna ur EM redan efter två matcher. Det gör att Zlatan Ibrahimovic och de andra landslagsstjärnorna får förlängd semester. En tid som Milanstjärnan vill spendera i Sverige.

– Jag har inget planerat. Hoppas vädret är bra. Men jag har stand by. Om vädret inte blir bra har jag ett flyg som väntar som tar oss var vi vill, sade Zlatan på dagens presskonferens i Kiev.

Vill ha kvar Mellberg i landslaget

Zlatan förklarade även att han är fast inställd på fortsatt spel i landslaget. Och han hoppas att polarna Olof Mellberg, Christian Wilhelmsson och Daniel Majstorovic slår honom följe.

– Jag hoppas inte att de slutar, det skulle vara ett stort avbräck. Det är inte spelare man ersätter på 24 timmar. Det är mycket bra grabbar, de tre jag känner bäst i landslaget. De var med när jag kom in. Jag hoppas de fortsätter, men är inte här för att övertala någon. Man ska känna själv, säger han.

"Milan säljer inte Thiago Silva"

Under EM har det varit många spekulationer om Milanstjärnan Thiago Silva ska stanna i Italien eller inte. Zlatan är dock inte orolig.

- Milan är en klubb som vill vinna och satsa. Som är på topp och vill vara på topp. De kommer fortsätta vinna, det är jag ganska säker på. Vill du göra det behåller du Thiago Silva. Jag tror inte de säljer honom.

*****                          

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela