Mario Balotelli ådrog sig en knäskada under lördagens träning.
Mario Balotelli ådrog sig en knäskada under lördagens träning. - Foto: Giuseppe Bellini / AP / SCANPIX

Balotelli knäskadad – kan missa matchen mot Irland

Italiens anfallsstjärna Mario Balotelli har skadat knät och riskerar att missa Italiens måstematch mot Irland.


Grupp C

1. Spanien 7 poäng 6-1
2. Italien 5 poäng 6-2
3. Kroatien 4 poäng 2-3
4. Irland 0 poäng 1-9

Spanien och Italien går vidare och får möta ettan och tvåan i grupp D.

POZNAN. Mario Balotelli har inte övertygat i Italiens två första EM-matcher och många vill se Antonio Di Natale i hans ställe. Nu kan fansen få som de vill. Balotelli ser ut att missa matchen mot Irland på grund av en skada.

Manchester City-stjärnan tvingades kliva av lördagens träning med en knäskada. På söndagen ska Balotelli röntgas och genomgå flera tester för att se hur pass allvarlig skadan är, det skriver Football Italia.

Oavsett vad läkarna kommer fram till ser det ut som att Balotelli hamnar på bänken. Cesare Prandelli lär ha tvekat om att starta med den formsvage anfallaren redan innan skadan.

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

EM
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter "Blåvitts" chockseger i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

2 timmar sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

idag 12:04
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.