Morten Olsen tror att det blir svårt att besegra tyskarna i kväll.
Morten Olsen tror att det blir svårt att besegra tyskarna i kväll. - Foto: Lars Poulsen/Scanpix

Morten Olsen har aldrig förlorat mot Tyskland

Under sina tolv år som förbundskapten för Danmark har Morten Olsen aldrig förlorat mot Tyskland. "Jag hoppas att jag är obesegrad även efter matchen i kväll".


Grupp B

1. Tyskland 9 poäng 5-2
2. Portugal 6 poäng 5–4
3. Danmark 3 poäng 4-5
4. Holland 0 poäng 2-5

Tyskland möter Grekland och Portugal möter Tjeckien i kvartsfinalspelet.

LVIV. Danmarks Morten Olsen är den förbundskapten i Europa som suttit längst på sin post. I tolv år har han styrt det danska landslaget och under dessa tolv år har han aldrig förlorat mot Tyskland. Av tre matcher har Danmark vunnit två och spelat lika en.

– Den sviten hjälper oss knappast i kväll. Men jag hoppas att jag fortfarande är obesegrad efter matchen, säger Olsen enligt The Sun.

"Det blir otroligt svårt"

Morten Olsen ser fram emot avgörandet i grupp B, men tror att det blir svårt att besegra Tyskland. 

– Vi har nästan skickat hem holländarna, men nu behöver vi ta poäng mot ett superbt lag och det kommer bli otroligt svårt, säger Olsen enligt The Sun.

*****                        

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!