Om Walcott inte kan spela lär James Milner återigen få starta på Englands högerkant.
1 av 3
Om Walcott inte kan spela lär James Milner återigen få starta på Englands högerkant. - Foto: Manu Fernandez/SCANPIX
Arsenalspelaren, som krossade Sveriges drömmar om slutspel, tvingades gå av mot Sverige på grund av sin gamla skada i baksida lår.
2 av 3
Arsenalspelaren, som krossade Sveriges drömmar om slutspel, tvingades gå av mot Sverige på grund av sin gamla skada i baksida lår. - Foto: Kirsty Wigglesworth/SCANPIX
Theo Walcott kan missa Englands ödesmatch mot Ukraina på tisdag.
3 av 3
Theo Walcott kan missa Englands ödesmatch mot Ukraina på tisdag. - Foto: Ivan Sekretarev/SCANPIX

Sverigedödaren Walcott skadad

Arsenalstjärnan gick av dagens engelska träning – och det oroar tränaren Roy Hodgson: "Oturligt nog fick han ett bakslag på träningen."


Grupp D

1. Frankrike 4 poäng 3-1
2. England 4 poäng 4-3
3. Ukraina 3 poäng 2-3
4. Sverige 0 poäng 3-5

Återstående matcher
Ukraina-England
Frankrike-Sverige

Ettan möter Italien i kvartsfinal och tvåan får möta regerande mästarna Spanien.

KRAKOW. Den 23-årige mittfältaren Theo Walcott var tungan på vågen för England i matchen mot Sverige. När han kom in i den andra halvleken kvitterade han själv först till 2–2 och sedan passade han fram till Danny Welbecks avgörande 3–2-mål. Men Walcott tvingades också byta i slutet av matchen. Hans gamla skada i baksida lår gjorde sig påmind och i dag gick han alltså även av den engelska träningen på grund av samma problem. Något som oroar förbundskaptenen Roy Hodgson.

– Oturligt nog fick han ett bakslag på träningen, säger Hodgson på dagens engelska presskonferens enligt Goal.com.

Det är osäkert om Walcott kan spela Englands ödesmatch mot Ukraina på tisdag.

– Huruvida han är en utmanare till att starta beror till viss del på vad det medicinska teamet säger, ifall de kan garantera att han inte måste kliva av efter fem minuter om jag startar med honom, säger Hodgson.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!