Tisdag 20 Apr
Stockholm

Efter EM: Mellberg kan lämna Olympiakos

Mittbacken var precis, som hela landslaget, fantastisk mot Frankrike.
1 av 3
Mittbacken var precis, som hela landslaget, fantastisk mot Frankrike. Foto: Scanpix
Förbundskaptenen har inlett kampanjen för att Mellberg ska fortsätta i landslaget.
2 av 3
Förbundskaptenen har inlett kampanjen för att Mellberg ska fortsätta i landslaget. Foto: Scanpix
Mellberg vill fokusera på klubblagsfotboll under de år han har kvar av karriären. Bir det spel i England?
3 av 3
Mellberg vill fokusera på klubblagsfotboll under de år han har kvar av karriären. Bir det spel i England?. Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix

Efter Olof Mellbergs lysande insats mot Frankrike och två mål mot England är backklippan glödhet på transfermarknaden. "Vi fick ett bud från Olympiakos som vi tackade nej till", säger hans agent.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ATEN. Sverige stod för en blek insats i EM och var utslagna redan efter två gruppspelsmatcher. Men mittbacken Olof Mellberg var under långa stunder briljant och kan nu lämna Olympiakos.

– Vi fick ett bud av Olympiakos före EM som vi tackade nej till. Vi har inte fått något nytt bud, men stänger naturligtvis inga dörrar, säger Olof Mellbergs agent Anders Wallsten till Expressen.

Olof Mellberg har klargjort att han spelat sin sista mästerskapsmatch med landslaget. Och han slutar sannerligen när han är på topp. Erik Hamrén förklarade nyligen att Mellberg aldrig varit bättre. Enligt brittiska tidningar är Everton en av klubbarna som är intresserade av Mellberg.

*****                        

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela