Tisdag 20 Apr
Stockholm

Rooney tror på välorganiserat England

Wayne Rooney tror på Roy Hodgsons spelidé.
Wayne Rooney tror på Roy Hodgsons spelidé. Foto: Kirsty Wigglesworth/SCANPIX

Wayne Rooney nätade direkt mot Ukraina efter avstängningen. Nu tror han att England kan ta sig till final. "Vi är mer organiserade än någonsin".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

KIEV. Wayne Rooney var avstängd i Englands två inledande matcher på grund av ett rött kort i EM-kvalets sista match. Mot Ukraina var Manchester United-stjärnan tillbaka i startelvan – och gjorde mål direkt. Roy Hodgson har jämfört honom med Pelé och sagt att han kan bli avgörande för England. Men Rooney själv tror att Englands laganda och Hodgsons spelidé är nyckeln till framgång.

– Vi är mer organiserade än någonsin. Grabbarna krigar för varandra och vi vill göra det här tillsammans, så jag tror vi har en stor möjlighet, säger Rooney enligt The Sun.

Rooney var, trots målet, missnöjd med sin insats mot Ukraina och hoppas vara bättre mot Italien.

– Vi måste tro på oss själva. Vi har fantastiska spelare men det kommer inte att bli en enkel match. När du når det här momentet i turneringen kan allting hända, säger Rooney enligt The Sun.

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela