Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mancini vill se Balotelli från start mot England

- 22/06/2012, 15:49 -
City tog titeln för ärkerivalen Manchester United.
1 av 2

City tog titeln för ärkerivalen Manchester United.

Dave Thompson/AP/Scanpix

Roberto Mancini och Marioa Balotelli i Manchester City.
2 av 2

Roberto Mancini och Marioa Balotelli i Manchester City.

JON SUPER/AP/Scanpix

Mario Balotelli var loj och långsam i de två första gruppspelsmatcherna för att sedan blixtra till med ett drömmål mot Irland. Roberto Mancini: "Mario borde alltid spela".

DONETSK. Mario Balotelli eller Antonio Di Natale? Det är den stora frågan i Italien inför kvartsfinalen mot England. Manchester City-stjärnan övertygade inte i Italiens två inledande matcher och blev bänkad mot Irland.

Då blev ersättaren Antonio Di Natale mållös och Balotelli kom in och avgjorde med ett drömmål. Nu är Italien splittrat kring vem av dem som ska starta i kvartsfinalen mot England. Och Balotellis tränare i Manchester City, Roberto Mancini, råder Prandelli att starta med "Super-Mario".

– Mario borde alltid spela. Han är bäst och med honom är landslaget mycket starkare, säger Mancini till La Gazzetta dello Sport, och fortsätter:

– Jag vill inte stjäla Prandellis jobb här, han gör det riktigt bra, men jag håller ändå Mario som den bästa anfallaren. Han är en mästare och mästare hjälper dig att vinna saker.

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.