"Ox" har fått stort förtroende av Roy Hodgson trots att han helt och hållet saknar landslagsrutin.
"Ox" har fått stort förtroende av Roy Hodgson trots att han helt och hållet saknar landslagsrutin. - Foto: Tim Hales/AP/Scanpix

EM-jokern "Ox" stortrivs i landslaget

Englands vindsnabbe mittfältare Alex Oxlade-Chamberlain fick avboka partyresan till Spanien när Roy Hodgson ringde. "Det här är en chans som inte dyker upp så ofta".


Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

KIEV. 18-årige superlöftet Alex Oxlade-Chamberlain hade inte ens EM i tankarna när säsongen med Arsenal tog slut. "Ox" hade redan bokat in en resa till Spanien med kompisarna när Roy Hodgson tog ut honom till EM-truppen. Nu njuter han av varenda sekund.

– Jag kan semestra i framtiden. Det här är en chans som inte dyker upp så ofta. Men ärligt talat är den här upplevelsen lite overklig för mig, säger stjärnan enligt The Sun.

I kväll väntar Italien i EM:s fjärde kvartsfinal och Oxlade-Chamberlain förväntas få speltid av Roy Hodgson.

– Det kommer att bli mäktigt och vi är förberedda. Vi är inställda på att gå hela vägen, säger "Ox", enligt The Sun.

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
EM
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!