Cesare Prandelli ser ut att starta med Riccardo Montolivo.
1 av 2
Cesare Prandelli ser ut att starta med Riccardo Montolivo. - Foto: Dino Panato/Getty Images
Thiago Motta är spelklar men förväntas bli bänkad.
2 av 2
Thiago Motta är spelklar men förväntas bli bänkad. - Foto: Gregorio Borgia/AP/Scanpix

Motta: "Jag är redo för spel mot England"

Det var länge osäkert om skadade mittfältaren Thiago Motta skulle kunna spela i kvartsfinalen mot England. Men nu ger Paris Saint-German-spelaren lugnande besked.


Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

KIEV. En skada i lårets baksida såg ut att sätta stopp för spel mot England. Men Thiago Motta har återhämtat sig snabbare än förväntat och är nu spelklar till kvällens match.

– Om Cesare Prandelli vill ha med mig i startelvan är jag redo. Jag kan gå för fullt, säger Thiago Motta, enligt Football Italia.

Det ser dock inte ut som att Cesare Prandelli vill ha med Thiago Motta i startelvan. Riccardo Montolivo förväntas ta Mottas plats.

– Jag njuter verkligen av att spela utslagsmatcher. Jag har gjort det förut och man får en riktig adrenalinkick av det. Jag kan spela bakom anfallarna och har gjort det många gånger förut, säger Motta enligt Football Italia.

*****                      

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
EM
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!