Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blanc kritiserar Nasri: "Visar ingen respekt"

- 24/06/2012, 14:14 -
Laurent Blanc är inte nöjd med Samir Nasris uppträdande utanför planen.

Laurent Blanc är inte nöjd med Samir Nasris uppträdande utanför planen.

Laurent Cipriani/AP/Scanpix

Samir Nasri skrek "fuck off" till en journalist efter Frankrikes förlust mot Spanien. Nu sågas stjärnan av förbundskaptenen Laurent Blanc.

DONETSK. Samir Nasri har varit rubrikernas man i Frankrike under EM. Manchester City-stjärnan har anklagats för att spela egoistiskt och bråkade med Alou Diarra och Hatem Ben Arfa efter förlusten mot Sverige. Efter kvartsfinalen mot Spanien bad han en journalist att dra åt helvete. Och nu får han kritik av Laurent Blanc.

– Det är brist på respekt mot journalisten. Jag sa till honom vad jag tyckte om saken och vad jag skulle ha gjort, säger Blanc enligt AP.

Efter Nasris mål mot England sprang han förbi de franska journalisterna och gjorde en hånfull gest. Och det franska fotbollsförbundet öppnar nu för att straffa honom som de straffade Nicolas Anelka och Patrice Evra efter VM 2010.

– Han uppför sig konstigt. Vi kommer att diskutera det här och ta en titt på hans problem, säger förbundets president Noel Le Graet till l'equipe.

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här. Xabi Alonso stor hjälte när Spanien vann