"Jag skulle inte göra det. Inte till min agent och inte ens till min fru", säger ytterbacken.
1 av 3
"Jag skulle inte göra det. Inte till min agent och inte ens till min fru", säger ytterbacken. - Foto: Frank Augstein/SCANPIX
Philipp Lahm tycker inte om att någon i den tyska truppen har avslöjat den startelvan flera timmar innan matchstart.
2 av 3
Philipp Lahm tycker inte om att någon i den tyska truppen har avslöjat den startelvan flera timmar innan matchstart. - Foto: Frank Augstein/SCANPIX
Joachim Löw har tidigare också kritiserat läckan i den tyska truppen.
3 av 3
Joachim Löw har tidigare också kritiserat läckan i den tyska truppen. - Foto: ADAM IHSE / SCANPIX

Lahm: "Jag berättar inte ens startelvan för min fru"

Målskytten mot Grekland, Philipp Lahm, förstår inte hur någon i den tyska truppen kan avslöja startelvan innan matchstart.


Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

WARSZAWA. Innan kvartsfinalen mot Grekland kunde tyska medier avslöja att Joachim Löw skulle överraska och starta med Miroslav Klose, André Schürrle och Marco Reus. Något som irriterade den tyska förbundskaptenen.

Nu uttalar sig även den tyska ytterbacksstjärnan Philipp Lahm om att startelvan har läckt ut flera timmar innan matchstart, två gånger under EM. Och precis som Löw tolerar han inte en läcka inom laget.

– Varje spelare måste veta att han inte kan berätta för någon om startelvan. Jag skulle aldrig gör det. Inte till min agent och inte ens till min fru, säger han enligt Goal.com.

*****                      

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
EM
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!