Laurent Blanc har försökt lösa de konflikter som uppstod efter VM 2010. Men allt har uppenbarligen inte fungerat nu heller.
1 av 2
Laurent Blanc har försökt lösa de konflikter som uppstod efter VM 2010. Men allt har uppenbarligen inte fungerat nu heller. - Foto: Laurent Cipriani/AP/Scanpix
Yohan Cabaye tonar ned bråket inom den franska truppen.
2 av 2
Yohan Cabaye tonar ned bråket inom den franska truppen. - Foto: Laurent Cipriani/AP/Scanpix

Cabaye: "Det var inget krig i truppen"

Frankrike slogs ut ur EM och eftersnacket handlade om interna bråk och skandaler. Men nu avfärdar Yohan Cabaye ryktena.


Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

FRANKRIKE. Efter Frankrikes förlust mot Sverige kom uppgifter om splittringar inom Frankrikes trupp. Olivier Giroud, Hatem Ben Arfa och Samir Nasri ska ha varit inblandade i ett jättebråk. Men nu dementerar Yohan Cabaye alla uppgifter om osämja i spelartruppen.

– Det fanns inget krig i truppen. Det fanns en del upprörda spelare efter förlusten mot Sverige, men vi har pratat, det är över. Ingenting hände mellan Olivier Giroud och Samir Nasri. Inget av det som sägs är sant. Hatem Ben Arfa är inte alltid lätt att ha att göra med. Jag lämnade honom i går och hans moral var bra, säger Cabaye enligt Goal.

Cabaye berättar vidare att en vinst över Sverige hade kunnat förändra allt.

– Om vi hade vunnit mot Sverige hade vi fått spela mot Italien istället för Spanien, säger Cabaye.

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här. Xabi Alonso stor hjälte när Spanien vann

EM
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?