Barton attackerar Victoria Beckham

Hollywood-kändisen ser sig som ett bättre föredöme.


Mischa Barton stör sig rejält på Victoria Beckhams självutnämnande som stilikon. Hon menar själv att Beckham inte på något sätt har stil, utan att hennes egen stil är så mycket bättre.

– Posh är för mig inte särskilt stilfull, säger Mischa Barton.

Englandsfödda Barton har hånat Beckhams klädstil, och är övertygad om att britterna istället föredrar hennes hippa kläder.

– Jag tror inte att hon är ett bra exempel på brittiskt mode över huvud taget. Jag klär mig inte för någon annan, och jag tror att kloka människor gillar min stil för att jag gör min egen grej, säger Barton.

Barton är bara en av alla kändisar som den senaste tiden har gått hårt åt Posh. Joan Rivers kallade Beckham nyligen för "arrogant" och Kelly Osbourne sa att Posh försöker förstora upp sitt vänskap med Jennifer Lopez, skriver OK! Magazine.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

Augustgalan flyttar till Dramaten

1 timme sedan
2024 års Augustprisgala flyttas från Konserthuset i Stockholm till Dramaten.

Stora ändringen i nya Wahlgrens värld får tittarna att rasa

1 timme sedan
Pernilla Wahlgren publicerade glädjande nyheter på sina sociala medier. Men följarna – de blev halvnöjda kan man säga.

"Blair witch"-skådisar vill ha lön i efterskott

1 timme sedan
Stjärnorna i kultfilmen "The Blair witch project" från 1999 vill ha betalt i efterskott. Rei Hance, Joshua Leonard och Michael Williams hävdar i ett öppet brev till filmbolaget Lionsgate att de inte fick tillräcklig facklig och laglig hjälp att förhandla sina löner inför inspelningen.

Malin Åkerman om Eurovision: “Påtryckningar om bojkott”

1 timme sedan
Malin Åkerman ska leda Eurovision Song Contest tillsammans med Petra Mede i Malmö. Många artister har valt att bojkotta produktionen. Nu berättar Åkerman hur hon känner för årets tävling.

Därför försvann Jon Henrik Fjällgren från rampljuset

2 timmar sedan
Jon Henrik Fjällgren är en folkkär artist. Han har inte setts till i rampljuset på ett tag, fram tills nu. Nu berättar han vad han har gjort det senaste året.