"Vi kan bli bästa United någonsin"

Om de vinner i kväll rankar Ryan Giggs årets United som det bästa någonsin.


Ryan Giggs vet vad han pratar om. Han har spelat i Manchester United sedan 1991 och har varit med i åtminstone tre fantastiska trupper. Frågan är bara, vilken av är den bästa?

– Jag har spelat i några riktigt bra lag. 1999 vann vi trippeln, medan vi 1994 verkade vara oslagbara ibland. Men den här säsongen har vi vunnit ligan för tredje året i rad och jag tror att om vi vinner Champions League också är det inte många människor som argumenterar mot att den här United-årgången är den bästa någonsin, säger Giggs enligt The Sun.

Men, vad som väntar Giggs och hans vänner på Olympiastadion i Rom i kväll är världens kanske offensivt bästa lag med en av världens bästa spelare som grädden på moset. Men Giggs tror stenhårt på att hans lagkamrat Patrice Evra sätter stopp för Lionel Messi.

– Det han gjorde förra året mot Messi under två matcher, med en varning från avstängning i finalen, var fantastiskt, säger Giggs om Evras kompetens.

Champions League, final, Barcelona - Manchester United, 20:45.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.