Nygammal ordförande i Real Madrid

Florentino Perez är som väntat tillbaka.


Florentino Perez är som väntat tillbaka som ordförande i Real Madrid. 62-åringen, som också styrde fotbollsklubben mellan 2000 och 2006, behövde inte ens bli vald. Vid midnatt mellan söndag och måndag gick tiden ut för att kandidera till ordförandeposten, och eftersom inga andra bud jämte Perez kommit in, hamnade han automatiskt på tronen igen.

Perez är känd för att ha gjort Real Madrid till klubben för "Los Galacticos" genom att värva storstjärnor som Zinedine Zidane, Ronaldo och David Beckham. Rykten har gjort gällande att ytterligare en är på väg in - svenske Zlatan Ibrahimovic - men än så länge har ingen visat något konkret som kan bekräfta spekulationerna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

McDavid historisk – fem assist i målfesten

Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, fortsätter skriva historia.

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.