Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nedved kan komma att fortsätta

- 04/06/2009, 14:57 -

Juventus tjeck osäker på framtiden. "Man ska aldrig säga aldrig."

I Juventus är det garanterat slut. Men kanske inte på hög nivå. I söndags gjorde Pavel Nedved sin sista match för den gamla damen någonsin och många trodde då att det samtidigt var sortin på elitnivå för honom. Men nu säger han att han kan komma att fortsätta spela i en annan Serie A-klubb.

– Jag måste tänka över situationen och hålla mig lugn. Jag ska starta om från noll, sa Nedved till Denik Sport enligt Goal.com.

– Det blir ett svårt beslut att ta. Jag ska åka på semester och tänka över saken. Jag kan inte förutspå min framtid än, men det är definitivt slut i Juventus, säger tjecken.

Rykten säger att ett alternativ är att avsluta karriären i hans gamla gäng Lazio. På frågan om möjligheten att återvända till Rom finns är 36-åringen hemlighetsfull.

– Man ska aldrig säga aldrig. Det finns ingen poäng i att säga att det är helt över, säger Nedved.

Agenten Mino Raiola, som även representerar Zlatan Ibrahimovic, får nu jobba dubbla skift för att dels ordna med svenskens framtid, dels styra upp tjeckens sista år.

Skrivet av: