Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Juventus vill ha deras baneman

Sport | 16/02/2009 12:21

Antonio Cassano gav Sampdoria en poäng i Turin. Nu vill Juve ha honom.

Juventus var inte alls vän med trävirket i gårdagens hemmamatch mot Sampdoria. Pavel Nedved träffade både stolpe och ribba i första halvlek och Alessandro Del Piero drog en frispark som tog i ribban och stolpen i andra halvlek. Men den som kanske ställde till mest problem för "den gamla damen" var bortalagets Antonio Cassano. Med en urläcker genomskärare gav han Giampaolo Pazzini fritt läge att göra 0-1 på Gianluigi Buffon.

Cassano var överlag en av matchens bästa spelare och oroade ständigt Olof Mellberg och de andra i Juventus försvar. Stormatchen har nu fått just Juventus att se över möjligheterna att köpa honom till sommaren.

– Cassano är en ung kille som håller på att bli en man. Han är en trevlig kille och en fantastisk spelare. Vår sportchef Alessio Secco har pratat om potentiella köp till nästa säsong, och Cassano är säkert en av de vi tänker på, säger ingen mindre än Juventus president Giovanni Cobolli Gigli enligt Il Corriere Dello Sport.

Juventus har länge haft ögonen på den omtalade Cassano och redan inför den nuvarande säsongen var det snack om att köpa 26-åringen. Även Inter sägs vara intresserade, så det här kan bli en riktig maktkamp. Frågan är var Cassano själv helst spelar.

Antonio Cassano spårar ur

Skrivet av: