Juventus vill ha deras baneman

Antonio Cassano gav Sampdoria en poäng i Turin. Nu vill Juve ha honom.


Juventus var inte alls vän med trävirket i gårdagens hemmamatch mot Sampdoria. Pavel Nedved träffade både stolpe och ribba i första halvlek och Alessandro Del Piero drog en frispark som tog i ribban och stolpen i andra halvlek. Men den som kanske ställde till mest problem för "den gamla damen" var bortalagets Antonio Cassano. Med en urläcker genomskärare gav han Giampaolo Pazzini fritt läge att göra 0-1 på Gianluigi Buffon.

Cassano var överlag en av matchens bästa spelare och oroade ständigt Olof Mellberg och de andra i Juventus försvar. Stormatchen har nu fått just Juventus att se över möjligheterna att köpa honom till sommaren.

– Cassano är en ung kille som håller på att bli en man. Han är en trevlig kille och en fantastisk spelare. Vår sportchef Alessio Secco har pratat om potentiella köp till nästa säsong, och Cassano är säkert en av de vi tänker på, säger ingen mindre än Juventus president Giovanni Cobolli Gigli enligt Il Corriere Dello Sport.

Juventus har länge haft ögonen på den omtalade Cassano och redan inför den nuvarande säsongen var det snack om att köpa 26-åringen. Även Inter sägs vara intresserade, så det här kan bli en riktig maktkamp. Frågan är var Cassano själv helst spelar.

Antonio Cassano spårar ur

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

1 timme sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.