Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Totti mot Ibra på Olimpico

- 19/10/2008, 15:46 -

Problemlaget Roma tar emot Inter.

Matchen Roma-Inter har de senaste säsongerna varit liktydigt med ett toppmöte. När Roma nu tar emot det blåsvarta milanolaget gör de det väl medvetna om att deras säsongsinledning har varit betydligt sämre än väntat. Roma ligger bara på 14:e plats, och är mer eller mindre tvungna att vinna för att inte vara helt avhängda från topplagen. Stort hopp sätts till det faktum att lagkaptenen och superstjärnan Francesco Totti är tillbaka efter sina efterhängsna skador.

– Francesco ser motiverad ut, men vi bestämmer oss först i sista stund om han spelar från start, säger Romas tränare Luciano Spalletti till La Gazzetta dello Sport.

Inters tränare José Mourinho är imponerad över det arbete Spalletti har gjort med Roma de senaste säsongerna.

– När det hände att jag såg Roma i utlandet gillade jag deras sätt att spela, kvalitén de uttryckte på planen, sättet de sökte seger genom att spela vacker och underhållande fotboll. Roma är ett lag som jag gillar, men jag tror också att mitt lag kan slå dem, säger José Mourinho till Inters hemsida.

Skrivet av: