Följ Chelsea - Roma på Nyheter24

Spalletti i allt djupare vatten efter ny Roma-förlust.

Matchen är slut.

91' Anelka byts ut mot Paulo Ferreira.

91' Matchen är snart slut. Chelsea kontrar med Bosingwa men han skjuter utanför.

84' Roma har inte en chans. Chelsea har tagit över matchen och Chelsea-spelarna avlöser varandra med att bomba sönder Doni.

82' Lampards frispark räddas av Doni. Ett snyggt skott mot Donis högra kryss men Roma-målvakten är vaken.

76' Hur många gånger har vi inte sett den kombinationen? Chelsea leder matchen och nu får Spalletti verkligen hitta på något speciellt för att vända på steken.

75' Mååååååål! John Terry gör mål på Lampards hörna. Han sätter till huvudet och nickar in bollen vid Donis vänstra stolpe.

75' Chelsea fixar en hörna efter att bollen gått fram och tillbaka ett par gånger.

74' Flera heroiska brytningar från Romas försvarare håller italienarna kvar i matchen.

72' Det är högt tempo men inget av lagen får igång något konstruktivt spel.

71' Terry får ett gult kort efter att ha fällt Totti. Dessa två herrar har varit på varandra hela matchen.

64' Kalou lägger sig i straffområdet efter en lätt knuff från de Rossi. Domaren friar.

61' Kalous stenhårda nick räddas av Doni. Chelsea ökar pressen på Roma.

60' Simone Perrotta kommer in för Aquiliani.

59' Aqualiani sparkar ut bollen och byter ut sig själv, uppenbarligen skadad. Stort avbräck för Roma som verkligen behöver italienarens distansskytte.

58' Det är första gången John Arne Riise är tillbaka i England efter att ha lämnat Liverpool för Roma.

56' Det är inte helt fullsatt i matchen, men 39 000 åskådare har hittat till Stamford Bridge.

53' Fortfarande mållöst i matchen, men inte i Basel där Barcelona fullständigt kör över Behrang Safaris lag. Det stod 5-0 redan efter 48 minuter.

46' Andra halvlek är igång. Belletti byter av Malouda redan i halvtid.

Det har väl knappast varit en publikmatch. Chelsea försöker men lyckas inte tråckla sig igenom. Roma försöker men Chelsea har för bra koll på läget. Nu får vi vänta och se vad tränarna Luciano Spalletti och Luiz Felipe Scolari gör och säger i halvtid som kanske förändrar matchbilden.

45' Totti blir irriterad på något John Terry sagt och puttar till engelsmannen samtidigt som domaren blåser av för halvtid.

44' Det har varit en ganska chansfattig match hittills. Totti lyckas fixa ett par frisparkar för sitt Roma och ge de lite andrum.

41' Totti väljer osjälvsikt att passa ut bollen till Aquilani som får se sitt skott gå rakt på en försvarare.

37' Lampard skjuter från distans men tamt och utanför.

36' Det känns som att det är Totti och endast Totti som kan luckra upp Chelseaförsvaret.

35' Totti bjuder publiken på en fin touch runt sin försvarare och passar i djupet till Brighi som får sitt skott täckt till hörna av John Terry.

32' Romas mittfält med Aquilani, De Rossi och Brighi har svårt att hänga med i matchen. De misslyckas ständigt med att hitta en ensam Totti på topp.

30' Florent Malouda får ett gult kort.

30' Det är helt enkelt en underbar kväll i London. Publiken sjunger, gräsmattan är perfekt och de båda lagen visar upp en otrolig teknisk begåvning.

29' Roma försöker dra ner på tempot för att kunna kontrollera matchen lite bättre.

28' Kalou kommer loss på högerkanten och skjuter ett snabbt skott längs marken som Doni enkelt plockar upp.

27' Romaspelarna kämpar vidare men får ge bort många frisparkar.

23' Lampard skjuter frisparken stenhårt i ribbans översida.

21' Chelsea pressar hårt. Och får frispark i bra läge till vänster strax utanför straffområdet. Mexes får gult kort för att ha fällt Mikel.

16' Panucci och Mexes har mycket att göra i mittförsvaret. Anelka, Kalou och Malouda kommer i våg efter våg efter fina kombinationer av Deco, Lampard och Mikel i mitten.

10' Lampard och Chelsea tar över allt mer.

8' Lampard suger åt sig bollen vid straffområdesgränsen och skjuter direkt. Men Doni är med och räddar.

5' Mittcirkeln är packad av spelare. Ingen vill ge bort mittens rike utan en riktig fight.

3' Väldig försiktig inledning av båda lagen.

1' Anelka startar på topp. Chelsea kommer till spel utan storstjärnor som Ballack och Drogba. Totti startar ensam på topp för Roma som verkligen behöver vinna i kväll för att rädda sin tränare.

Brynäs tillbaka i SHL efter fjärde raka segern

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.