Följ Inter live på Nyheter24

Adriano fick kliva fram när Zlatan tog det lugnt.

Matchen är slut.

88' Tre minuters tilläggstid.

88' Julio Cruz skjuter strax utanför efter pass av Zlatan

75' Anorthosis Famagusta gör ett byte

74' Dimitris Salpingidis (Panathinaikos) avlossar ett skott - i ribban!

73' Matchen är ganska avslagen. Inter är nöjda med 1-0 och Anorthosis har inte kvaliten att chocka italienarna.

68' Panathinaikos har tagit ledningen mot Werder Bremen efter mål av Evangelos Mantzios.

63' Ricardo Quaresma ersätter Mancini. Mourinho gör ett byte på Giuseppe Meazza

62' Nikos Katsavakis (Anorthosis Famagusta) varnas.

60' Sulley Muntari tar enkelt bollen från en back och går mot mållinjen men missar chansen.

58' Zlatan fick en fin yta att springa på. Stack i väg på högerkanten men fick ingen bra träff på inlägget.

57' Domaren blåser för offside. Hade annars varit ett mycket bra läge för Sulley Muntari (Inter).

51' Fin målchans för Inter. Werder Bremen bryter sig fri på högerkanten gör ett fint inlägg och Hugo Almeida kommer till avslut. Nicken täcks undan.

49' Zlatan har fortfarande inte fått hål på Albaniens målvakt Arian Beqaj.

48' Josu Sarriegi varnas i hemmalaget.

47' Nikos Katsavakis (Anorthosis Famagusta) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.

46' Andra halvlek är i gång. Anorthosis har gjort ett byte, Hawar Taher ersätter Lukasz Sosin.

En riktig besvikelse hittills. Matchen har inte levt upp till förväntningarna vilket måste vara bra för bortalaget, som vill ha med sig en poäng. Zlatan har blixtrat till då och då, men inte fått ut sitt spel och varit rätt osynlig. Adriano verkar vara sugen på att göra mål. Han skjuter nästan varje gång han rör bollen. Tyvärr blir avsluten inte så bra som Adriano hade hoppats på. Det är Inter som håller i bollen och det är de som är det farligare laget, men hur mycket mer kan man begära från Anorthosis? De vet att det är en svår match och att sannolikheten att de skräller igen är väldigt liten, men de håller ihop laget bra. De försvarar i stort sett med tio spelare men blixtrar till med ett par snabba kontringar.

Den första halvleken slutade rättvist 1-0 till Inter efter ett sent mål av Adriano, och nu hoppas vi på mer till den andra.

46' Då var den första havleken över och den slutade 1-0 till Inter.

46' Adriano fälls och får frispark i ett bra läge. Frisparken går ut till en hörna som blir resultatlös.

44' MÅL! Zlatan skickar ut bollen till högerkanten där Maicon står. Han skickar sedan in bollen mot en fristående Adriano som enkelt kan sätta bollen i mål. 1-0!

42' En Anorthosis-back får bollen på armen i straffområdet. Domaren friar och det blir ingen straff.

40' Det händer inget. Inter håller i bollen men kommer ingen vart mot ett kompakt bortalag. Spelet är inte vad man hade förväntat sig - en ren besvikelse.

36' Panathinaikos har kvitterat! Gabriel spelar fram till Mantzios som nickar in bollen.

35' Det är fortfarande Inter som kontrollerar matchen. Anorthosis försöker hålla bollen inom laget när de får den men misslyckas varje gång.

29' Werder Bremen har tagit ledningen mot Panathinaikos. Per Mertsacker heter målskytten.

27' Zlatan skjuter ett tamt skott mot mål som målvakten plockar lugnt.

25' Anorthosis får knappt röra bollen. Inter kontrollerar matchen totalt.

22' Zlatan går på avslut men får en dålig träff på bollen.

18' Det är Inter som har startat bäst och det är de som skapar målchanserna. Bortalaget började bra, men har tappat lite av sitt spel.

15' Inter spelar ett oerhört snabbt passningspel som ställer bortalagets försvar helt och hållet. Adriano misslyckas dock med sitt avslut.

13' Zlatan viker in mot straffområdet och skickar in ett inlägg som nickas undan.

10' Maicon får in ett underbart inlägg mot straffområdet som når Mancinis fötter som passar snett inått bakåt mot Sulley Muntari som kommer till avslut. Målvakten räddar och lyfter upp laget.

7' Anorthosis får frispark i ett bra läge. Frisparken blir dock resultatlös.

5' Inter får det svårt när cyprioterna får två hörnor i rad. Ingenting händer dock.

3' Hörnan blir väldigt farlig när bortalagets målvakt kommer helt fel. Inspark.

2' Inter skickar en långboll mot Mancini men den nickas undan till en hörna av en försvarare.

1' Inter kör med en 4-3-3 uppställning, medan Anorthosis börjar med en defensiv 4-2-3-1 uppställning.

1' Då var matchen äntligen igång och det är Inter som börjar med bollen!

Xabi Alonso nobbar Liverpool

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.