Beckham kan återvända till Premier League

Lovade att aldrig spela för en annan engelsk klubb - nu har David Beckham ändrat sig.


En av världens mest kända fotbollsspelare, David Beckham, kan återvända till vad som numera ses som världens bästa liga, Premier League. Trots att engelsmannen lovade att aldrig spela för en annan engelsk klubb kan han nu vara på väg hem igen efter ett par år i Spanien, Italien och USA.

– Säg aldrig aldrig. När jag lämnade United sa jag att jag aldrig skulle spela för någon annan klubb i ligan. Mitt hjärta var i Manchester. Jag kunde inte se mig själv i någon annan av tröjorna i Premier League för att spela mot United, sa Beckham på en presskonferens i Kalifornien där han numera representerar LA Galaxy.

– Jag skulle absolut överväga det nu.

Hans uttalanden om Premier League ses nu som en signal på att den populäre 34-åringen. Han har dessutom under de senaste veckorna fått utså stark kritik från både media och sin egen lagkamrat, amerikanen Landon Donovan, som menar att superstjärnan inte ska stanna om han inte vill engagera sig.

Det blir med stor sannolikhet spel i Europa igen - kanske redan till hösten, men förmodligen i januari. Senast Beckham spelade i Europa var i våras när han under ett par månader tog på sig Milantröjan. Sejouren i Italien och Serie A blev godkänd och Milan rycker återigen i engelsmannen som inte verkar vilja vara kvar i USA.

– De vill att jag kommer tillbaka. Och jag hoppas att jag kan återvända dit, säger Beckham.

– Men vi får vänta och se hur det blir.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!