Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Redknapp erkänner Beckhamintresse

- 24/04/2009, 14:29 -

"Tänk vad de yngre grabbarna skulle kunna lära sig av honom".

David Beckham må vara äldre än någonsin, men en komersiell magnet är han fortfarande. Tottenhams coach Harry Redknapp erkänner nu att han vill ha Becks i sitt lag som den förebild han är.

– Tänk er vad klubbens unga spelare skulle kunna lära sig av honom, säger Redknapp enligt Sky Sports och drar snabbt paralleller till en annan gammal gubbe.

– När jag värvade Teddy Sheringham till Portsmouth 2003 var han värd sin vikt i guld.

David Beckham står under kontrakt med LA Galaxy men är utlånad till Milan säsongen ut. Italienarna har uttryckt sitt intresse av att skriva ett liknande låneavtal till nästa säsongs vårspurt, men Tottenham ser alltså ut att vilja blanda sig i kampen, trots att 33-årige Beckham då är ytterligare ett år äldre – och sämre?

– Han skulle fortfarande vara en fantastisk spelare. Hans pricksäkerhet är fortsatt exceptionell, han har grym träningsförmåga och han har lokala anknytningar, säger Redknapp om drömvärvningen.

Beckham siktar på att bli uttagen i Fabio Capellos trupp till VM 2010, och är därför mån om att spela fotboll på så hög nivå som möjligt för att behålla matchformen och kunna konkurrera om en plats på mittfältet. Om det blir i Milan, Tottenham eller kanske någon annanstans återstår att se.

Skrivet av: