Chelsea vände och vann – igen

Bortaslog Sunderland med 3-1.

Precis som i den första omgången mot Hull hamnade Chelsea i underläge ganska omgående i tisdagens bortamatch mot Sunderland.

I 18:e minuten satte Darren Bent 1-0 på Petr Cech sedan Kenwyne Jones med lite flyt fått fram bollen till anfallaren.

Men precis som i premiären så vände Chelsea på steken. Och det ordentligt.

52 minuter in i matchen var det utjämnat. Michael Ballack placerade bollen i mål från nära håll efter att Ivanovic nickskarvat bollen vidare till honom på en hörna från Frank Lampard.

Nio minuter senare tog Londonlaget ledningen på en straff som Lampard satte stensäkert nere i det vänstra hörnet. I den 70:e minuten säkrade man också segern genom att göra 3-1. Den hårt kritiserade portugisen Deco satte bollen via stolpen och in bakom Sunderlands målvakt.

I tisdagskvällens andra Premier League-match möttes Wigan och Wolverhampton. Matchens enda mål kom redan i den sjätte minuten och det var anfallaren Andrew Keogh som slog till.

Wigans svenske vänsterback Erik Edman satt på bänken hela matchen.