Ingen Elm i Fulhams trupp

Men nöjd med livet i London ändå.


Fullham vände och vann mot Everton på söndagen. Skrällvärvningen David Elm var inte ens med på bänken. Men anfallaren verkar rätt nöjd med tillvaron i London ändå och skriver på sin blogg om uteserveringar, världens största bokaffär och ungraren Zoltan Geras förundran över lillebror Rasmus monstruösa inkast.

Tidigare i veckan spelade Fulhams reserver mot Chelseas reserver. Där fick den gänglige anfallaren 90 minuter . Men trots att det var reservlagsmatch höll motståndet en klass Elm inte riktigt är van vid.

"Idag har jag besökt Chelsea FC, reservlagsmatch, med bland andra Joe Cole och Paulo Ferreira i motståndarlaget. Matchen slutade 1-1. Spelade 90 minuter men är inte speciellt nöjd med insatsen", skriver Elm i sin blogg .

Många höjde nog på ögonbrynen när det stod klart att David Elm var klar för Fulham. Medan hans mer profilerade bröder Viktor och Rasmus valt spel i holländska ligan stack doldisen i gänget direkt till Premier League. Ett val han än så länge är nöjd med.

"Alla är väldigt trevliga. Åtminstone än så länge. Det är väldigt långt ifrån det kyliga klimat jag trodde rådde på den här nivån."

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!