Kolla Beckhams strypattack

Fick frispel på motståndare.


David Beckham odlar en ny hårdare image. När LA Galaxy mötte Dallas fick engelsmannen frispel och tog stryptag på Daniel Hernandez. Beckham, som tidigare fått kritik för att inte visa något hjärta, riskerar nu sin andra avstängning på bara några veckor.

– Det var fint att se att det fanns lite kämpaglöd i slutet av matchen, men det hade varit bättre om jag hade fått se lite av det där 90 minuter innan incidenten, säger LA Galaxys tränare Bruce Arena.

Storsatsande Galaxy förnedrades med 3-6 av Dallas under natten till söndagen. I slutet av matchen var spelarna frustrerade och Beckham visade att han är man för de otaliga gaddningarna på hans kropp.

När hans lagkamrat Landon Donovan hamnade i gruff med några Dallas-spelare kom Beckham till undsättning och tog ett rejält stryptag på Daniel Fernandez. Båda lagens tränare fick hjälpas åt för att sära på bråkstakarna.

Beckham klarade sig utan åtgärd för tilltaget men kan avstängas i efterhand då det finns bildbevis.

Kanske håller Beckham på och lägger grunden för livet utan fotbollen. Vinnie Jones, en riktigt fotbollshårding, har fått flera Hollywood-roller efter att han lagt skorna på hyllan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!